About Berlin Döner

Berlin Döner introduces German street-food, specialized in the authentic homemade rotating kebab meats famed in Europe!

Served on freshly baked Turkish bread, Döners are filled with thin sliced home-made grilled chicken meat with a salad mix of lettuce, red cabbage, tomato, cucumber, red onion, carrot and jalapeños.

A special white garlic sauce, a thin homemade chili sauce, or optionally a Mediterranean yogurt sauce to replace the garlic sauce, is served with the meals.

Döners, a hugely popular quick bite in Germany, The Netherlands, Belgium and other parts of Europe (and the world), were originally brought to Berlin in the late sixties by Turkish immigrants who decided to cater their home country's kitchen to the busy lifestyles of the on-the-go Berliners by sandwich-ing their lunches.

Originals

The Berlin Döner
60K
The Berlin Box
60K
The Berlin Falafel
60K

Main Courses

The Dürüm
40K
The Döner
45K
The Box
45K
The Pita Falafel
45K

Side Dishes, Add-Ons & Drinks

The Currywurst
40K
The Salad
35K

French Fries
12K
Turkish Bread
20K
Extra Pickles
3K
Extra Olives
3K
Extra Humus
3K
Extra Advocado
4K
Extra Sauce
3K
Extra Meat
10K
Extra Veggies
5K
Extra Jalapeños
3K
Extra Feta
3K

Hot Tea
7K
Hot Coffee
7K
Soft Drink
11K
Water
8K

Sauces

Garlic Sauce
Yoghurt Sauce
Hot Sauce
Super Hot Sauce
Prices excluding 10% tax

What People Say

It's the New German style famous streetfood Kebab shop in town. I tried the Doner. It's a flatbread, filled with thinly sliced, seasoned and grilled Chicken, generous helpings of Fresh Vegetables, and 3 kinds of sauces. It's big, fat, and juicy. One can easily turn it into a filling, but healthy meal, by having the sauces on the side. It was still great on their own. I really hope that they will do well, and keep their high standard. As it is not so easy, to find a good Kebab in town, that is very generous with fresh vegetables, and not drenched in Mayo. And eventhough i just had it yesterday, i'm already salivating, while writing this review.

Udina 5.0

Finally setelah beberapa tahun terkahir hanya makan Doner KW sekarang dapat yg asli dulu sering makan pas di Jerman..... Bahan2nya sangat fresh, fetanya kerasa banget, dagingnya juga banyak, rotinya garing pas, saos nya (garlic) pas banget.. Rada khawatir karena pesannya pake Gofood (sekitar 8 km) takut sudah benyek atau dingin ternyata masih fresh sampai di tangan.... Kalau ada pilihan lamb atau beef bisa aku kasih sampai 5*.. maaf gak sempet foto langsung sudah kalap pas sampai

Felix Judodihardjo 4.5

Simple, but tasty! Make sure you order The Doner with Garlic Sauce. The turkish bread is so crispy, get the jalapeno and fetta cheese as add-on dish because both are great), those all bring a p(erfect combination--together with the veggies-salad. The chicken tastes nice with some turkish spices. But for me the main stars are the bread and the veggies salad. Such a nice comfort food. The take away packaging is clean and detail. Allumunium foil keeps it warm. You won't get the sauce messy because they double up the pack.

Margaretha Septyani Primanita 4.5

Untuk yang pernah atau tinggal di negara2 Schengen ini adalah kebab yang rasanya paling mendekati dengan kebab/ doner yang dijual disana oleh orang2 Turki. Porsinya sama, menggunakan garlic sauce (knopflook saus /belanda) yang sama, sayang hanya tersedia ayam, tidak ada sapi atau kambing. Mungkin kelak bisa ditambahkan menu Kapsalon atau Lahmacun Turkish pizza. Rasanya cukup lezat, sulit mencari pembandingnya di Jakarta, bahkan resto Turki asli tidak se ori mereka rasa kebabnya (kebab di Belanda/Jerman), bisa mengobati rasa kangen Eropa.

Heru Baskoro 4.5

The closest thing you can have to an European take on a Turkish kebab, have tried the box, the durum and the doner and it all reminds me of kebabs in the Europe. Portion wise they are quite big which is why it's a bit pricey, but you won't regret the taste you get from the perfectly grilled meat and the garlic-mayo sauce

Muhammad Ghaney Kadri 4.0

Awalnya cuma pengen beli yg menu kebab, secara saya memang penyuka kebab. Eh kata pegawainya, kebetulan menu kebab lagi kosong. Tapi karena dari dulu kepo ama ini makanan, yowess pesen yg The doner juga gapapa, harganya cuma beda lebih mahal 3ribu-5ribu perak juga, wong isinya sama cuma beda di pembungkusnya aja, kalo kebab dibungkus pake lapisan tipis , nah kalo doner ternyata dibungkusnya pakai Roti Turkish yg rmg rada tebel dri kulit kebab. Turn out, WAAAA ENAAAK. Mngkin emang bener kata orang orang, the donernya lebih menang dripada kebabnya , ya secara nama merknya aja doner. Ternyata kesialan akan kehabisan kebab, malah membuahkan kejutan di doner yg lebih enak. SAUS MAYONAISE GARLIC NYA ADALAH TERBAIIIKKKK!!!!! Next time , pasti beli kebabnya deh walo hati sudah sukses dicuri oleh Menu The Donernya juga hihihi

Sarah Azzahwa 4.0
View all reviews on

Catering & Franchise inquiries

We are open for franchise and catering requests.

Please, do not hesitate to email us for further information

Email Us